Har du lyst å spille i symfoniorkester?

Så gøy at du har lyst til å finne ut mer om oss! Vi vil gjerne at du tar kontakt med vår kunstneriske leder, John Westbye, for å få mer informasjon. Hans e-postadresse er jowes2@online.no. 
Hvis du vil titte innom, er du velkommen til musikksalen på Nordstrand skole på torsdager. Oppdaterte øvingstider finner du i kalenderen. Kom og hør! Det er helt uforpliktende.

NOSUS ønsker velkommen til barn og ungdom som har lyst til å spille et instrument sammen med andre i et skole- og ungdomssymfoniorkester.
Skoleorkesteret er for barn i alderen 6-12 år, mens ungdomsorkesteret er for aldersgruppen 13-19 år.
De yngste starter med individuell undervisning i ca. 1 år. Deretter blir man med i en aspirantgruppe, før man begynner i skoleorkestret. Vi kan skaffe både lærer og instrument.

Når man når ungdomsskolealder, går man over i ungdomsorkesteret. Der kan man fortsette helt til man er ferdig med videregående skole (18-19 år). Vi har ledig plass i ungdomsorkesteret for nye medlemmer som allerede har spilt i noen år.

 

Orkesterinstrumenter:

  • Strykeinstrumenter: Fiolin, bratsj, cello, kontrabass
  • Treblåsinstrumenter: Fløyte, obo, klarinett, fagott
  • Messinginstrumenter: Horn, trompet, trombone, tuba
  • Andre instrumenter: Slagverk, harpe

 

Hva koster det?

Medlemskontingenten vedtas på årsmøtet hvert år. Gjeldende kontingentsats er for 2022 kr. 1600,- pr. semester. (Individuell instrumentalundervisning og eventuell leie av instrument kommer i tillegg.)

Vi har orkesterøvelser på Nordstrand skole hver torsdag.
Individuell undervisning foregår i hovedsak på Nordstrand skole på ettermiddagstid, men hvis flere elever fra samme skole vil vi satse på undervisning på den enkelte skole
Orkesteret kan tilby instrukører for mange instrumenter, men individuelle spilletimer kan man også få gjennom Oslo kulturskole eller privat.
Blåseinstrumenter? Kontakt Synnøve Hannisdal 
på telefon 458 89 279